Het voorjaar staat voor de deur, ook bij de 3F-Academy!

Het voorjaar staat voor de deur, ook bij de 3F-Academy!

15-03-2023

Beste collega's,

 

Laat het voorjaar maar beginnen, wij zijn er klaar voor, jullie ook? Op 28 maart trappen we het seizoen af met het vervolg van de Beroepsopleiding Fondsenwerving A. Maar we hebben nog veel meer op het programma staan.  

 

UITGELICHT: Talentontwikkeling Schrijven!

Fondsenwervend schrijven is overtuigen! Heb je het idee dat je teksten te weinig hun doel bereiken? Denk je dat het effectiever kan? Zou je wat richtlijnen, tips en tricks willen krijgen, zodat je teksten beter scorend worden? Ben je niet tevreden over de resultaten van je tekst? Wil je doeltreffend oefenen onder deskundige leiding? Dan is de driedaagse verdiepingscursus tekstschrijven voor fondsenwervers iets voor jou.

 

Oriëntatie cursus fondsenwerving (16 en 30 mei 2023)

Net begonnen als fondsenwerver of wil je je oriënteren in het vak fondsenwerving? Schrijf je dan in voor deze tweedaagse cursus. In twee dagen tijd krijg je een overzicht wat het vak inhoudt en hoe je kunt starten met fondsenwerving. Je ontvangt als onderdeel van deze cursus het handboek Sponsoring en Fondsenwerving. Na deze cursus kun je doorstromen naar de het vervolg van de Beroepsopleiding Fondsenwerving A. 

 

Workshops bij de VFW Vakopleidingen Fondsenwerving

Kijk ook eens bij de VFW Vakopleidingen Fondsenwerving, hier vind je eendaagse workshops voor medewerkers van non-profit instellingen, ook vind je hier interessante workshops voor de cultuur, zorg en ziekenhuis sector. 

 

Programma maart/ april: 
- Wervend Schrijven op 30 maart 
- Donateursaanbiedingen; Hoe maak je jouw aanbieding onweerstaanbaar op 13 april
- Uw strategisch fondsenwervend businessplan op een A4 op 20 april

Kijk hier voor alle workshops! 

 

Docenten en Workshopleiders 

We vinden het als academy belangrijk dat je je kunt blijven ontwikkelen en onze docenten staan klaar om jullie daarbij te helpen. Onze docenten en workshopleiders zijn allemaal specialisten in hun vakgebied. We stellen ze graag aan jullie voor op de speciale docentenpagina op onze website: 

Docenten 3F-Academy
Workshopleiders VFW Vakopleidingen Fondsenwerving 

 

Vragen? 

Neem voor vragen contact op met 1 van onze collega's via [email protected]l of bel naar 0183-563912 

We zien je graag tijdens een van onze workshops op onze cursuslocatie ArkelCS, Stationsweg 29 in Arkel.