Praktische zaken aangaande het Coronavirus

14-01-2022

De 3F-Academy en de VFW Vakopleidingen Fondsenwerving volgen de landelijke ontwikkelingen van het coronavirus op de voet. Wij volgen de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volkgezondheid en Milieu (RIVM)

- We hebben alle tafels zo neergezet dat er ten alle tijden 1.5 meter afstand is tussen de cursisten. Zowel in de cursusruimte als in de ontvangst/ lunch ruimte. 
- De koffie/ thee en lunch pauzes worden zo ingericht zodat we toch met elkaar maar met gepaste afstand met elkaar pauze kunnen houden.
- Maximaal aantal cursisten per workshop is teruggebracht naar 10 deelnemers. 
- Daarnaast gelden nog steeds alle maatregelen op gebied van hygiene. 

Ten aanzien van uw deelname aan een van onze cursussen of bijeenkomsten vragen wij u uiteraard wel het landelijk beleid te volgen inzake wanneer thuis te blijven.

 

Bij deelname aan een van onze cursussen of bijeenkomsten vragen wij u de volgende maatregelen in acht te nemen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen:

  • Schud geen handen;
  • Was regelmatig de handen;
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog;
  • Gebruik papieren zakdoekjes.

Vanzelfsprekend nemen wij altijd de standaard hygiëneregels in acht. Als extra maatregelen voeren wij de volgende door:

  • Wij adviseren om vaker de handen te wassen;
  • Deelnemers aan onze cursussen met griepverschijnselen zullen wij verzoeken de cursus te verlaten;
  • Wij verzoeken alle deelnemers zoveel mogelijk afstand van elkaar te houden.

Indien u zich wenst af te melden voor een van onze cursussen en/of bijeenkomsten, vragen wij u dit op de gebruikelijke wijze te doen en gelden onze algemene voorwaarden. Wij hopen dat we door de maatregelen die we hebben genomen en de maatregelen die we via het RIVM krijgen 25 januari weer te kunnen starten met onze opleidingen en workshops. Misschien niet met een te grote groep maar wel met elkaar. 

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd een email sturen via info@3f-academy of bellen op woensdag of vrijdag tussen 10.00 uur en 13.00 uur. Kijk hier voor ons cursusaanbod en onze kortingen voor het voorjaar 2022. Let op dit programma wordt regelmatig aangevuld. 

We hopen u spoedig weer te mogen begroeten op onze cursuslocatie.

Namens het team van de 3F-Academy