Terugblik 2022 en programma 2023

03-01-2023

Beste collega,

 

De beste wensen voor 2023 namens het team van de 3F-Academy en de VFW Vakopleidingen Fondsenwerving.

 

Aan het begin van 2023 willen we jullie even kort meenemen naar het afgelopen jaar. Een jaar waarin de cursisten van de Beroepsopleiding Fondsenwerving B 2021/ 2022 hun opleiding afsloten met een examen en waarvan 80% in 1 keer geslaagd is, we zijn als team heel trots op dit resultaat!

 

We het diploma Fondsenwerving A mochten uitreiken aan een aantal cursisten van de Beroepsopleiding Fondsenwerving A, aan het eind van hun opleiding moesten ze een eindwerkstuk schrijven en dit hebben ze met succes gedaan.

 

Alle geslaagden van de Beroepsopleiding Fondsenwerving A en B kun je terugvinden in het @REF, het register erkende Fondsenwerver. Ben je op zoek naar een nieuwe collega of wil je even sparren met een collega Fondsenwerver? Kijk dan eens bij het @REF.

 

In 2022 mochten we elkaar gelukkig weer fysiek begroeten op diverse bijeenkomsten, workshops en opleidingen. Al met al is het een mooi jaar geweest.

 

Op naar 2023 dat het maar een mooi en goed fondsenwervend jaar mag worden. We hebben al een aantal opleidingen en workshops voor jullie klaar staan bij de 3F-Academy en de VFW Vakopleidingen Fondsenwerving. 

 

Programma 3F-Academy:

Je kunt je nu al inschrijven voor de opleidingen en workshops van de 3F-Academy,  wacht niet te lang want vol = vol! Kijk voor meer informatie en om je in te schrijven op de website van de 3F-Academy!

 

Programma VFW Vakopleidingen Fondsenwerving:

Volg de workshops van de VFW Vakopleidingen Fondsenwerving nog de nog steeds lage prijs van 98,50 inclusief BTW, koffie, thee en lunch. Kijk voor meer informatie en om je in te schrijven op de website van de VFW Vakopleidingen Fondsenwerving. 

 

We zien je graag tijdens een van onze opleidingen of workshops op onze cursuslocatie ArkelCS, Stationsweg 29 in Arkel.