VFW Vakopleidingen Fondsenwerving terug van weggeweest!

VFW Vakopleidingen Fondsenwerving terug van weggeweest!

24-01-2020

De VFW Vakopleidingen Fondsenwerving zijn terug van weggeweest. Van 2004 tot en met 2017 volgden honderden fondsenwervers, beginnend en ervaren, eendaagse workshops en trainingen bij VFW Vakopleidingen Fondsenwerving in Arkel. Om zich te laten bijspijkeren over specifieke onderwerpen door op dat vlak zeer ervaren collega’s. Van fondsenwervers, voor fondsenwervers. En dat tegen een minimale prijs van € 98,50 voor een hele dag inclusief koffie, thee, fris en lunch.

En we zijn terug, op verzoek van velen. Met hetzelfde concept (kleine groepen, ervaren collega’s als cursusleider) en zelfs dezelfde, uiterst lage  prijs van € 98,50. En het wordt nog mooier, want er is geen btw meer verschuldigd. Alleen de locatie is nieuw. Het blijft in Arkel, maar nu in het station, voor de cursisten van 3F-Academy al een bekende plek. Dus kom je met de bus of de trein, dan loop je zo het station in! Er is wel één belangrijk verschil! Om de kosten in de hand te houden en de prijs laag, worden de onderwerpen maar éénmaal per jaar geprogrammeerd. Dus als je graag over een bepaald onderwerp meer wilt weten, zorg dan dat je er bij bent en vol = vol.

Voor een dag er even echt tussen uit, collega fondsenwervers ontmoeten, netwerken en je laten ‘bijspijkeren’ door een ervaren collega en dat voor een uiterst laag bedrag als bijdrage in de kosten, kun je nu dus weer terecht bij de VFW Vakopleidingen Fondsenwerving in Arkel. Kijk nu op http://www.vakopleidingen-fondsenwerving.nl/ Kijk regelmatig op het programma voor mogelijke updates.

Dit alles nu onder auspiciën van 3F-Academy. Dé opleider voor fondsenwervers, bekend van o.a. hun Beroepsopleidingen Fondsenwerving A en B (zie www.3f-academy.nl)